Dostlarla evdə görüşəndə bəzən söhbət arasında internetdə yeni platformalara baxırıq və maraqlı variantları bir-birimizlə paylaşırıq. Bu zaman hər kəs fərqli telefon və ya kompüterdən istifadə etdiyi üçün cihaz uyğunluğu dərhal nəzərə çarpır. Azərbaycanda belə xidmət seçərkən müxtəlif ekran ölçülərində düzgün işləməsini, menyuların rahat yerləşdirilməsini və səhifələrin sürətli açılmasını necə yoxlamaq olar? Bundan əlavə, hesab təhlükəsizliyi və şəxsi məlumatların qorunması baxımından hansı detalları əvvəlcədən araşdırmaq məsləhətdir?
8 Views

Yeni bir saytda qeydiyyatdan keçəndə mənim üçün ən vacib məsələ prosesin aydın olmasıdır. Bəzən istifadəçi birbaşa qeydiyyat formasına keçib bütün xanaları doldurur, amma səhifənin digər məlumatlarına baxmır. Mən isə əvvəlcə şərtləri oxumağı üstün tuturam. Qeydiyyat səhifəsi ilə maraqlananlar ünvanına baxa bilərlər. Burada əsas məlumatları nəzərdən keçirdikdən sonra qeydiyyat prosesinin sizə uyğun olub-olmadığını özünüz müəyyənləşdirə bilərsiniz. Məncə, xüsusilə şəxsi məlumatların daxil edilməsi tələb olunursa, bir az diqqətli olmaq lazımdır. Saytın ünvanını yoxlamaq, qaydaları oxumaq və hesab təhlükəsizliyinə fikir vermək sadə, amma faydalı addımlardır. Mən ümumiyyətlə yeni onlayn platformalarda tələsməməyi seçirəm. Əvvəlcə hər şeyi başa düşürəm, sonra qərar verirəm.